Pluk Jouw Geluk » Uitgeverij Vind Jezelf

Uitgeverij Vind Jezelf

Jouw boek uitgeven bij de goedkoopste low budget uitGeverij!

Kies dan voor Uitgeverij Vind Jezelf.

Uitgeven van je eigen boek, is iets magisch. Je hebt er hard aan gewerkt, misschien wel jaren mee bezig geweest en dan is het moment daar. Het boek gaan uitgeven. Je kijkt rond en welke uitgeverij moet je voor gaan kiezen.?

  • Je wilt een uitgever die zijn best voor jou doet.
  • Een uitgever die meedenkt
  • Je wilt zo min mogelijk betalen
  • En zoveel mogelijk aan je boek verdienen
  • En je boek zo snel mogelijk klaarstomen voor het publiek

Waarom UitGeverij Vind Jezelf (uGvj)

Toen ikzelf mijn eerste boek uitgaf, liep ik tegen veel struikelblokken aan en toen ik zag wat ik onder de streep zou overhouden aan één boek met een verkoopprijs van 15,95, kwam de gedachte naar boven, voortaan mijn boeken in eigen beheer uit te geven. Een grote zoektocht volgde en uiteindelijk is het mij gelukt samen te gaan werken met een aantal partijen die meedenken., Voor een klein prijsje boeken drukken, of een kaft voor een boek maken en dit wil ik niemand onthouden.

Je bent van harte welkom. Laten we de kracht bundelen.

Welke boeken

Jouw boek/roman/bibliografie/kinderboek heeft een link met Geluk & Liefde en kan bestemd zijn voor jong en oud. Als dat zo is, zit je bij UitGeverij Vind Jezelf aan het goede adres. 

At the end in het leven, telt maar één ding en dat is Liefde. Liefde in al zijn facetten. Als we ons niet gelukkig voelen, leven we niet. Ga ook voor de grote G! UitGeverij Vind Jezelf. (uGvj).

 

Grip op de liefde

Prijs van het boek is: 15,95

Het boek Grip op de liefde gaat dieper in op het mysterie van de liefde. Laat je zien waarom liefde zo moeilijk vast te houden is. Laat je zien welke valkuilen er zijn waardoor liefde zo'n pijn kan doen.

Liefde zelf doet geen pijn. We zijn het zelf die de drama opzoeken, we zijn het zelf die genoegen nemen met kruimels liefde. We zijn het zelf die het toelaten gekwetst te worden, spelletjes met ons laten spelen, daarom doet liefde pijn.

We houden zoveel van die ander, dat we onszelf compleet opzij zetten om maar die liefde van die ander te krijgen. Alles hebben we daar voor over, zelfs onze dood.....

Zal dat de bedoeling zijn van de liefde?

Nee, wat dan wel? Lees het in het boek Grip op de liefde. 

 

“Als liefde echt is, dan liegt en bedriegt het niet,

dan doet het geen pijn en je voelt je thuis.

Liefde is een oplossing voor al je zorgen.” 

 

Boek 'Hart Praat'

Moeite om een ander duidelijk te maken waar je mee zit? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? Heb je een partner die niet kan of wil praten?

'Hart praat' bied je de oplossing! Spreek jouw waarheid uit, dan volgt vanzelf een Echt en Goed gesprek.

Hoe communiceren een stuk makkelijker, fijner, en beter wordt, als je....

'Hart praat'

ISBN: 9789082798005